Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацраг идэвхит элемен тодорхойлсон судалгааны үр дүн
DOI:
https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.754Abstract
Уламжлалт аргаар бэлтгэсэн бэлчээрийн малын гаралтай (мах болон сүү) бүтээгдэхүүнд энергийн ялгах чадвар сайтай, HP Ge детектор бүхий гамма спектрометрийн аргаар цацраг идэвхит элемент тодорхойлсон судалгааны дүнг энэ ажилд үзүүлэв.
Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2022-03-14
How to Cite
Ш, Г., Б, Д., Р, М., Л, Б., & Ж, Ц. (2022). Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацраг идэвхит элемен тодорхойлсон судалгааны үр дүн. Scientific Transaction of the National University of Mongolia. Physics, 10(179), 251–253. https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.754
Issue
Section
Research article
License
Copyright (c) 2022 Физик сэтгүүл
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.