Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацраг идэвхит элемен тодорхойлсон судалгааны үр дүн

Authors

  • Гэрбиш Ш ЦСТ
  • Далхсүрэн Б ЦСТ
  • Маахүү Р ЦСТ
  • Бадамханд Л ХҮНСТЕХ корпораци
  • Цийрэгзэн Ж УМЭАЦТЛаборатори

DOI:

https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.754

Abstract

Уламжлалт аргаар бэлтгэсэн бэлчээрийн малын гаралтай (мах болон сүү) бүтээгдэхүүнд энергийн ялгах чадвар сайтай, HP Ge детектор бүхий гамма спектрометрийн аргаар цацраг идэвхит элемент тодорхойлсон судалгааны дүнг энэ ажилд үзүүлэв.

Downloads

Download data is not yet available.

Downloads

Published

2022-03-14

How to Cite

Ш, Г., Б, Д., Р, М., Л, Б., & Ж, Ц. (2022). Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацраг идэвхит элемен тодорхойлсон судалгааны үр дүн. Scientific Transaction of the National University of Mongolia. Physics, 10(179), 251–253. https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.754

Issue

Section

Research article

Most read articles by the same author(s)

<< < 1 2 3 4 > >>