Хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмж байгаа химийн зарим элементүүдийг тодорхойлох цөмийн физикийн аргууд

Authors

  • Гэрбиш Ш ЦСТ
  • Баярмаа Ж УМХА
  • Балжинням Н МУБИС
  • Баатархүү Д ЦСТ
  • Далхсүрэн Б ЦСТ
  • Отгонсүрэн О МУБИС

DOI:

https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.752

Abstract

Алттай архины дээжинд хяналтын шинжилгээний зорилгоор алтны хэмжээг МУИС-ийн ЦСТ-ийн электроны цикл хурдасгуур микротрон МТ-22 ашиглан гамма идэвхжилийн аргаар тодорхойлох боломжийг туршсан судалгааны дүнг энэ ажлаар үзүүлэв.

Downloads

Download data is not yet available.

Downloads

Published

2022-03-14

How to Cite

Ш, Г., Ж, Б., Н, Б., Д, Б., Б, Д., & О, О. (2022). Хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмж байгаа химийн зарим элементүүдийг тодорхойлох цөмийн физикийн аргууд. Scientific Transaction of the National University of Mongolia. Physics, 10(179), 242–245. https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.752

Issue

Section

Research article

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 5 > >>