Хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмж байгаа химийн зарим элементүүдийг тодорхойлох цөмийн физикийн аргууд
DOI:
https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.752Abstract
Алттай архины дээжинд хяналтын шинжилгээний зорилгоор алтны хэмжээг МУИС-ийн ЦСТ-ийн электроны цикл хурдасгуур микротрон МТ-22 ашиглан гамма идэвхжилийн аргаар тодорхойлох боломжийг туршсан судалгааны дүнг энэ ажлаар үзүүлэв.
Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2022-03-14
How to Cite
Ш, Г., Ж, Б., Н, Б., Д, Б., Б, Д., & О, О. (2022). Хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмж байгаа химийн зарим элементүүдийг тодорхойлох цөмийн физикийн аргууд. Scientific Transaction of the National University of Mongolia. Physics, 10(179), 242–245. https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.752
Issue
Section
Research article
License
Copyright (c) 2022 Физик сэтгүүл
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.