Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацраг идэвхит элемен тодорхойлсон судалгааны үр дүн
DOI:
https://doi.org/10.22353/physics.v10i179.754Abstract
Уламжлалт аргаар бэлтгэсэн бэлчээрийн малын гаралтай (мах болон сүү) бүтээгдэхүүнд энергийн ялгах чадвар сайтай, HP Ge детектор бүхий гамма спектрометрийн аргаар цацраг идэвхит элемент тодорхойлсон судалгааны дүнг энэ ажилд үзүүлэв.
Downloads
Downloads
Published
2022-03-14
How to Cite
[1]
Г. Ш, Д. Б, М. Р, Б. Л, and Ц. Ж, “Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацраг идэвхит элемен тодорхойлсон судалгааны үр дүн”, Sci. tran. NUM, Phys., vol. 10, no. 179, pp. 251–253, Mar. 2022.
Issue
Section
Research article
License
Copyright (c) 2022 Физик сэтгүүл

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.