ЭРЭГЧИН
Abstract
Нядлагааны малын уушгины артери руу даралттай ус шахах шинжлэх ухааны аргыг Лао Лан нээсэн юм. Хуучин арга ашиглан нядалгаанд орсон үхрийн шинэ мах руу хагас хувин ус арай чамай шахдаг байсан бол энэ аргаар хоёр зуун жин гахайнд нэг хувин ус юүлчихдэг болжээ. Манай тосгоноос мах худалдан авч байна гэж боддог байсан хотын ухаалаг хүмүүс энэ олон жил өөрсдөө ч мэдэлгүй усанд хэдий хэрийн мөнгө зарцуулсныг хэн ч хэлж чадахгүй ч сэртхийлгэм өндөр үнэ байх болно гэдэгт би итгэлтэй байна
Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2022-07-14
Issue
Section
Articles