Хан-Уул дүүргийн иргэд 2016 оны орон нутгийн сонгуульд оролцсон байдалд хийсэн дүн шинжилгээ - С.Базарпүрэв,; С.Баасандолгор, (Politology, 2024)
The number of participants in election has systematically decreased. The same issue appeared in regional election, which took place in 2016. It is important to explain the essence of regional election to citizens and to improve citizen's participation in it. Хураангуй: Сонгуульд оролцох иргэдийн тоо сүүлийн жилүүдэд тогтмол буурч байна. 2016 оны орон нутгийн сонгууль дээр уг байдал нь давтагдсан юм. 2016 оны орон нутгийн сонгуульд Хан-Уул дүүргийн иргэдийн оролцооны талаар уг өгүүлэлд авч үзсэн бөгөөд иргэдэд орон нутгийн сонгуулийн ач холбогдлыг ойлгуулах, тэдний оролцоог нэмэгдүүлэх нь чухал юм.