"ҮНДСЭН ХУУЛЬ” БА "СОНГУУЛИЙН ХУУЛЬ" ДАХЬ ИРГЭДИЙН УЛС ТӨРИЙН ОРОЛЦООНЫ АСУУДАЛД - Ц.Батболд,; Б.Батбаатар, (Politology, 2023)
Уг өгүүлэлд иргэдийн улс төрийн оролцооны бодит байдал, боломж нөхцөлийг "Үндсэн хууль" бусад хууль тогтоомжууд нэн ялангуяа их хурлын ба орон нутгийн сонгуулийн хуулиудад хэрхэн тусгагдсан талаар дурьдаж, түүнд үнэлэлт дүгнэлт өгөх, цаашид шийдвэрлэбэл зохих асуудлын талаар онол, практикийн үүднээс авч үзэхийг зорьсон болно.