МОНГОЛЫН НИЙГМИЙН ӨӨРЧЛӨЛТИЙГ СУДЛАХ АСУУДАЛД - А. Жамбал (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүлэлд өнөөгийн Монголын нийгмийн цогцолбор өөрчлөлтийг манай эрдэмтэд судалж буй байдал, түүний зарим үр дүн, ер нь эл асуудлыг судлах онол, арга зүйн тухай авч үзэхийг оролдсон болно.