ДАЯАРЧЛАЛЫГ ЭСЭРГҮҮЦЭГЧДИЙН ХӨДӨЛГӨӨНИЙ ТУХАЙ - Ч.Найдансүрэн, (Politology, 2023)
Даяаршиж буй дэлхийн ертөнц, түүний эерэг, сөрөг талыг харьцуулан шинжилж хүн төрөлхтний өмнө тулгараад байгаа глобаль асуудлууд