НИЙГМИЙН ШИНЭТГЭЛ БА БЮРКРАТИЙН АСУУДАЛ - А.Жамбал, (Politology, 2023)
Ардчилсан шилжилтийн үеийн төрийн удирдлагын хямрал, түүнд бюркратуудын уламжлалт байдал хэрхэн нөлөөлж байгаа болон, цаашид үүнийг хэрхэн боловсронгуй болгох, хүнд сурталт байдлыг даван туулах арга замын талаар судлаачдын болон өөрийн саналыг дэвшүүлэн тавихыг эрмэлзсэн болно.