ЕРӨНХИЙЛӨГЧИЙН ЗАСАГЛАЛААС ТАТГАЛЗАХУЙ - Д.Бямбажав; Ц.Мөнхцэцэг (Politology, 2023)
1990 оноос эхлэн улс төрийн модернизаци хийгдэж байгаа улс орнуудын улс төрийн тогтолцоо, түүнд Ерөнхийлөгчийн засаглалын сонгож авсан улс орнуудын (посткоммунист орнууд) засаглалын харилцаанд хийсэн улс төрийн анализ. Ардчилсан шилжилтэд Ерөнхийлөгчийн засаглалын (нэг хүний) үзүүлж буй сөрөг нөлөө, нэг хүний авторитари засаглал тогтож буй байдалд хийсэн дүн шинжилгээ.