ОЛОН УЛСЫН УЛС ТӨРИЙН ШИНЖЛЭХ УХААНЫ ХОЛБОО - Д.Мягмарсүрэн, (Politology, 2023)
Олон улсын улс төрийн шинжлэх ухааны холбоо, түүний бүтэц зохион байгуулалт, гишүүнчлэл, үйл ажиллагааны чиглэл, салбарууд, тэдгээрийн онцлог, явуулж буй бодлого, цаашдын зорилт, зорилго