УЛС ТӨРИЙН ШИНЖЛЭХ УХААНЫ ТӨЛӨВШЛИЙН ЧИГ ХАНДЛАГА - Лха А.Юндэндорж, (Politology, 2023)
Улс төрийн шинжлэх ухааны төлөвшлийн үйл явц өөрийн гэсэн өвөрмөц онцлог шинжийг агуулдаг хэдий ч ерөнхий зүй тогтлыг нь нийгмийн бусад шинжлэх ухаанаас салангид авч үзэхийн аргагүй.