МОНГОЛЫН УЛС ТӨРИЙН НАМУУДЫН СОНГУУЛИЙН КАМПАНИЙН ӨНӨӨГИЙН БАЙДАЛ, ОРЧИН ҮЕИЙН ТЕХНОЛОГИЙГ ХЭРЭГЛЭХ БОЛОМЖ - Ц.Ганболд; Ц.Мөнхцэцэг (Politology, 2023)
Аливаа улс төрийн намын үйл ажиллагааны нэгэн чухал хэсэг нь сонгуулийн кампанийг амжилттай явуулж ялалт байгуулах явдал байдаг билээ. Тийм учраас энэхүү илтгэлд Монголын улс төрийн намуудын сонгуулийн кампанийг дэлхийн улсуудынхтай харьцуулахад ямар байна, орчин үеийн технологийг хэрэглэх боломж ямаршуу байгааг авч үзэхийг зорилоо.