ЖОН РОУЛЗЫН ЗҮЙ ЁСНЫ ОНОЛ - Ж.Жаргал (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүллийн зорилго бол XX зууны Америкийн сэтгэгч, улс төрийн болон ёс зүйн философийн гол төлөөлөгч Жон Роулзын нийгэм дэх зүй ёс, шударга ёсны тухай онолын агуулгыг түүний “Зүй ёсны онол” зохиолын дагуу тоймлон гаргах явдал болно.