УЛС ТӨР, ТҮҮНИЙ ӨӨРЧЛӨЛТИЙН ТУХАЙД - А. Жамбал (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүллийн зорилго бол улс төр, түүний өөрчлөлт нь олон талтай, нарийн нийлмэл бүтэц, агуулгатай болохыг гаргаж тавих, түүний талаархи онол, арга зүйн үндэслэл, үзэл санааг постсоциалист нөхцөл дэх улс төрийн өөрчлөлтийн зорилтуудыг судлах, практик амьдралд хэрэгжүүлэхэд анхаарч тусгах шаардлагатай болохыг авч үзэхэд оршино.