ОРЧИН ҮЕИЙН УЛС ТӨРИЙН ОНОЛЫН ХӨГЖЛИЙН ТОЙМ - Ё.Довчин (Politology, 2023)
Эл өгүүлэлд улстөрийн онолын өнөөгийн үндсэн чиглэлүүд, чиг хандлага, орчин үеийн улстөрийн үйл явдлууд ба улстөрийн онолын харилцан нөлөөлөл зэргийг тоймлон авч үзэж судлаачдын анхаарлыг хандуулахыг зорьсон болно.