АРДЧИЛЛЫН ХӨГЖИЛ БА МОНГОЛЫН УЛС ТӨР - Ц.Ганболд, (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүлэлдээ би нэгдүгээрт: ардчиллын хөгжлийн глобаль хандлага, хоёрдугаарт: Монгол болон посткоммунист орнууд дахь ардчиллын хөгжлийн түвшинг хэмжих оролдлогын талаар өгүүлэх болно.