Японы төрийн албаны ёс зүйн шинэтгэл: “Japan Inc ба түүний уналт” - Ч.Өлзийсайхан; Д.Ундрах (Politology, 2023)
In the article, we revealed the importance of public servants ethics and ideology for building welfare state in Japanese case. With the purpose of sharing experiences of success stories of developed states’, the topic will be continued in next articles with variety of interesting cases. Хураангуй: Төрт ёсны бэхжилт нь төрийн албан хаагчдийн ёс зүй, хариуцлагын тогтолцоог хэрхэн ханган ажиллаж буйгаар тодорхойлогдож байгааг хөгжингүй орнуудын туршлагаар харуулахыг зорьж, энэ удаа Япон улсын төрийн албан хаагчдын ёс зүйн хуулийн хүрээнд тодруулахыг зорилоо.