БОДЛОГЫН ШИНЖИЛГЭЭНИЙ ОНОЛЫН ЗАГВАР, ХАНДЛАГУУД - Ц.Батболд, (Politology, 2023)
Бодлогын судалгааны онолын загвар хандлагууд болох улс төрийн системийн хандлага, рационал хандлага, инкрементал хандлага, институциональ хандлага, хогийн сав загвар, социал конструктив хандлагыг оюутан судлаачдадтовч танилцуулахад чиглэгдсэн бөгөөд энэ хүрээнд ерөнхий дүгнэлт гаргасан.