МОНГОЛ ДАХЬ ЭМЭГТЭЙЧҮҮДИЙН КВОТЫН ХЭРЭГЖИЛТЭД ХИЙСЭН ШИНЖИЛГЭЭ - Д.Ундрах,; Б.Болорчимэг, (Politology, 2023)
Энэхүү судалгааны ажлын хүрээнд Монгол дахь эмэгтэйчүүдийн улс төрийн оролцооны өнөөгийн байдал, хуульчилсан квотын хэрэгжилтийг судлахын сацуу квотын механизмыг нутагшуулах талаар зарим саналыг дэвшүүлсэн болно.