ТОГТВОРТОЙ ХӨГЖЛИЙН ТАЛААРХ ТОДОРХОЙЛОЛТУУД, ТЭДГЭЭРИЙН ОНЦЛОГ - С.Базарпүрэв; Б.Насанбат (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүлэлд тогтвортой хөгжлийн талаарх ялгаатай тодорхойлолтуудыг авч үзэх, тэдгээр тодорхойлолтуудын үндсэн санаа болон хэрэгжүүлэх үйл явц нь ёс зүйн агуулгатай байдаг болохыг илэрхийлэхийг зорьлоо. Өөрөөр хэлбэл, тогтвортой хөгжилд хүрэхийн тулд ёс зүйн үнэт зүйлсийн боломжит нөлөөллийг тодорхойлох, хүчтэй ёс зүйн зарчмуудыг бий болгож мөрдөх шаардлага буйг илэрхийлэхийг хичээв.