ШУУД АРДЧИЛЛЫН ХЭЛБЭРҮҮД: ХАРЬЦУУЛСАН СУДАЛГАА - Д. Бумдарь,; С. Оюунбилэг, (Politology, 2023)
Олон улс орнуудад тогтолцооны хямралыг Шууд ардчиллын зарчмаар шийдвэрлэж ирсэн байдаг. Манай улсын хувьд шууд ардчилал хэрэгжүүлэх боломж эрх зүйн хүрээнд хэрхэн зохицуулагдсан байгааг харьцуулан судлахыг зорьсон болно