БНСУ-ЫН 21 ДЭХ УДААГИЙН ПАРЛАМЕНТЫН СОНГУУЛИЙН НӨХЦӨЛ БАЙДАЛ - Э.Саранцэцэг, (Politology, 2023)
Дэлхий нийт сонгуулийн тухай бодох ч сөхөөгүй, COVID19 хэмээх халдварт өвчний тархалттай борви бохисхийлгүй тэмцэж буй хүнд үед БНСУ парламентын ээлжит сонгуулиа хойшлуулалгүй, товлосон хугацаандаа амжилттай зохион байгуулсан төдийгүй, халдварт өвчнийг хяналтандаа авч чадсанаар дэлхий дахины анхаарлыг татаж байна. Тиймээс БНСУын 21 дэх удаагийн парламентын сонгуулиа явуулсан нөхцөл байдал, онцлогийн талаар товч бичихийг зорилоо.