УЛС ТӨР СУДЛАЛЫН СУРГАЛТЫН АГУУЛГА, ХӨТӨЛБӨР: СӨҮЛИЙН ҮНДЭСНИЙ ИХ СУРГУУЛИЙН ЖИШЭЭН ДЭЭР - Ж.ТӨРТОГТОХ (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүллээр БНСУ-ын Сөүлийн Үндэсний Их Сургуулийн Нийгмийн шинжлэх ухааны коллежийн сургалтын агуулга, цар хүрээ, түүн дотроо улс төр судлалын салбарын сургалтын буюу зааж буй хичээлүүд, тэдгээрийн агуулга зэрэг асуудлыг авч үзэх болно.