Electoral Process in the Postcommunist Central Asia - Ё.Довчин; T.Tolkyn (Politology, 2024)
Төв Азийн улсуудад болсон сүүлийн удаа болж өнгөрсөн парламентын болон ерөнхийлөгчийн сонгуулийн дүнд анализ хийж, харьцуулж, тухайн орны энэ цаг үед хэрэгжүүлж буй нийгмийн өөрчлөн байгуулалт болон төрийн бодлого болон цаашдын хандалын талаар товчхон өгүүлэхийг зорьсон өгүүлэл болно.