Улс төрийн намын үзэл суртал ба түүний үндсэн хэлбэрүүд - Ц.Ганболд; Т.Билэгсайхан (Politology, 2024)
A political ideology is a coherent set of views on politics and the role of political party. It’s significant to understand ideology of political party and how it forms. Therefore we analysis ideologies of political parties of Mongolia and compared its ideological structure. Хураангуй: Улс төрийн намын үзэл суртал болон түүний хэлбэрүүдийг задлан шинжилж өнөөгийн Монголын улс төрийн намуудын үзэл сурталтай харьцуулсан судалгаа юм. Мөн үзэл суртал болон улс төрийн намын үүсэл гарлыг тодруулж улс төрийн намын үзэл суртал бүрэлдэх үндэслэгээг гаргасан.