Үндсэн хуулийн өөрчлөлт, төрийн тогтолцоог боловсронгуй болгох асуудалд - Ч.Өлзийсайхан; Ш.Ганхуяг (Politology, 2024)
The following issues were reflected in the paper - could current political system achieve its goals, are there enough resources to achieve more,how should we fix the social and economic flaws, what problems should we fix first, what happen to the problems which are not fixed? Хураангуй: Өнөөгийн улс төрийн тогтолцоо өмнөө тавьсан зорилгоо биелүүлж чадсан уу, биелүүлэх нөөц боломж хэр зэрэг байна вэ, нийгэм эдийн засгийн өнөөгийн гажуудсан байдлыг өөрчлөх хэрэгцээ байгаа бол юуг хамгийн түрүүнд засч өөрчлөх хэрэгтэй вэ, өнөөгийн улс төрийн тогтолцооны гажуудал нь улс орны хувь заяанд ямар хор уршиг дагуулж байна вэ гэсэн асуудлуудыг энэхүү өгүүлэлд тусгасан болно.