АЗИЙН УЛС ТӨРИЙН ШИНЖЛЭХ УХААНЫ ХӨГЖИЛТ: ТӨЛӨВ БАЙДАЛ, ЧИГ ХАНДЛАГА - Ж.ТӨРТОГТОХ (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүллээр улс төрийн шинжлэх ухааны судалгааны нийтлэг арга зүй ба асуудлууд, улс төрийн шинжлэх ухааны нийгэмлэг ба мэргэжлийн сэтгүүл гэсэн үндсэн асуудлын хүрээнд Ази дахь улс төрийн шинжлэх ухааны өнөөгийн хөгжлийн төлөв байдал, цаашдын чиг хандлагыг Япон, Өмнөд Солонгос, Тайланд, Филиппин зэрэг орнуудын жишээн дээр авч үзсэн болно.