ТӨРИЙН УДИРДЛАГЫН БЮРОКРАТ ЗАГВАР ДАХЬ ХҮНД СУРТЛЫН ҮНДЭС - Ц.Батболд (Politology, 2023)
Төрийн удирдлагын бюрократ загвар дахь байх ёстой үзэгдэл мэт үзэгддэг хүнд суртлын асуудал нь нийгмийн удирдлагын хямралын шинж чанарыг өөртөө агуулж байдаг бөгөөд нийгмийн зүгээс хүнд суртал хэмээн нэрлэгддэг бюрократ удирдлага дахь энэхүү сөрэг үзэгдлийн үндсийг тодруулан гаргахад уг өгүүллийн агуулга оршино.