ПАРЛАМЕНТЫН ХУРАЛДААНЫ ДЭГИЙН ЗАРИМ АСУУДАЛ - Ж.ТӨРТОГТОХ (Politology, 2023)
Улс төрийн шинжлэх ухаан дахь төрийн институтуудын асуудлын судалгаанд парламент, парламентат ёсны судалгаа онцгой байр эзэлдэг. Парламентын үйл ажиллагаа, парламентат ёсны нэг чухал элемент нь парламентын хуралдааны дэгийн асуудал юм. Энэхүү өгүүлэлд парламентын хуралдааны дэгийн асуудлыг зарим орнуудын жишээн дээр харьцуулан авч үздээ.