УЛС ТӨРИЙН СИСТЕМИЙН БҮТЦИЙН ӨӨРЧЛӨЛТӨНД НӨЛӨӨЛӨХ ХҮЧИН ЗҮЙЛҮҮД - Ю.Атар (Politology, 2023)
Улс төрийн системийн бүтэц тэдгээрийн хоорондын харилцан хамаарал, улс төрийн системийн өөрчлөлтөд нөлөөлөх хүчин зүйлүүдийг шинжлэн гаргахыг эрмэлзэв.