УЛС ТӨРИЙН ШИНЖЛЭХ УХААНЫ АРГА ЗҮЙН ЗАРИМ АСУУДАЛ - Г.Цэнд-Аюуш (Politology, 2023)
Өнөөгийн Монголын нийгэмд өрнөж буй өөрчлөлт шинэчлэлийн үед улс төрийн бодлогын олон асуудлууд жил жилээ дагаж гарч ирлээ. Ийм нөхцөлд монголын олон нийтэд улс төрийн шинжлэх ухааны үүрэг ач холбогдол онцгой нөлөөтэй билээ. Энэхүү өгүүлэлд улс төрийн шинжлэх ухааны үндсэн ойлголтуудыг тайлбарлан судлах зүйл хамрах хүрээг тодруулахыг эрмэлзэв.