ХҮЧИРХИЙЛЭХ БУС ХҮЧИРХЭГ БАЙХ ЗАСАГ - С.Базарпүрэв (Politology, 2023)
Төр засгийн хүчин чадал, боломж нөөцийг хэмнэх утга учир олон тооны хүчин зүйлтэй холбоотойг Оросын эрдэмтэн эрх зүйч, философич И.А.Ильин тодруулсаныг тус өгүүлэлд сэргээн сануулж буй.