АРДЧИЛЛАХ ҮЙЛ ЯВЦЫН СУДАЛГААНЫ АРГА ЗҮЙД - Д.Ганбат (Politology, 2023)
Хүн төрөлхтний түүхэнд XX зуун онцгой байр суурь эзэлнэ. Нэг бус, нэг хасаг улс нэгэн цаг хугацаанд ардчиллын үнэт зүйл, үнэлэмжинд суурилсан хөгжлийг сонгон, хувьслын болон хувьсгалын замаар түүнд шилжиж эхэлжээ.