УЛС ТӨРИЙН УХАМСРЫН СОЦИОЛОГИ - Г.Цэнд-Аюуш (Politology, 2023)
Улс төрийн харилцааны социологийн нэгэн бие даасан хэсэг бол улс төрийн ухамсрын социологи бөгөөд Ё.Вятр түүнийг судлахдаа улс төрийн байр суурь, олон нийтийн санаа бодол ба үзэл суртлын асуудлын хүрээнд авч үзсэн байх юм.