УЛС ТӨРИЙН ТОВЧООНЫ ГИШҮҮДИЙН ХЭВ МАЯГ, СОЦИАЛ ТӨРХ (1940-1990 он) - Ч.Тамир (Politology, 2023)
(“XX зууны Монголчуудын улс төрийн оролцоо” сэдэвт судалгааны ажлын хүрээнд энэхүү өгүүлэл нь хэвлэгдэж байгаа болно)