АНУ-ЫН УЛС ТӨР ДЭХ БОДЛОГЫН СУДАЛГААНЫ ТӨВҮҮДИЙН (THINK TANK) ЭЗЛЭХ БАЙР СУУРЬ ЯАГААД БОДЛОГЫН СУДАЛГАА ХЭРЭГТЭЙ ВЭ? - Д.Бадамдаш (Politology, 2023)
Тинк танк - Бодлогын судалгаа хийж, тодорхой шийдлийн хувилбарыг боловсруулан, санал болгож, нөлөөллийн үйл ажиллагаа явуулдаг байгууллага гэж товчхон тодорхойлж болно. (Think tank гэсэн нэр томьёог бодлого судалгааны төв, хүрээлэн, бодлогын төв гэх мэтээр орчуулж болох мэт боловч нэр томьёоны зөрүүнээс зайлсхийж энэ хэвээр нь галиглан хэрэглэсэн болно.)