МОНГОЛЫН СОНГОГЧДЫН УЛС ТӨРИЙН ҮЙЛ БАЙДАЛ БА НАМУУД - С.МӨНХБАТ (Politology, 2023)
1. Сонгогчдын улс төрийн үйл байдал, түүнийг судлах арга зүйн асуудал 2. Монголын сонгогчдын улс төрийн үйл байдал, гарч буй өөрчлөлт 3. Сонгогчдын улс төрийн үйл байдалд намуудын нөлөө /эерэг, сөрөг/ 4. Дүгнэлт