БнСУ-Ын 2012 ОнЫ 18 даХЬ УдааГИйн еРөнХИйЛөГЧИйн СОнГУУЛИйн УЛС ТөР, ҮР дҮн - Ж.ТӨРТОГТОХ; Ч.ХАНДДУЛАМ (Politology, 2023)
БНСУ-ын 18 дахь удаагийн Ерөнхийлөгчийн сонгууль 2012 оны 12-р сарын 19-нд болж өнгөрсөн.Энэ сонгуульд нэр дэвшигч Пак Гын Хе ялалт байгуулан БНСУ-ын Ерөнхийлөгч болсон билээ.