ЯПОНЫ ӨСӨЛТИЙГ ДЭМЖСЭН “ЯПОН МАЯГИЙН МЕНЕЖМЕНТ” МОНГОЛ УЛСЫН ЭДИЙН ЗАСГИЙГ ХӨГЖҮҮЛЭХ МЭДЛЭГ - КАТАНОДА Томоки (Politology, 2023)
Монгол Улс “Япон лугаа адил хөгжье” гэсэн зорилтыг хэрэгжүүлэхийн тулд Японы эдийн засгийн хөгжлийг дэмжсэн “Япон маягийн менежмент”-ийн гурван тулгуурыг тайлбарлах болно. Мөн Монголын өнөөгийн нөхцөл байдалд харилцан үзгээд, Монголын эдийн засгийг хөгжүүлэхийн тулд дагах талуудын дүн шинжилгээ хийнэ.