Ковид 19-Г ДОТООДДОО АЛДСАН ҮЕИЙН БОДЛОГО НИЙГМИЙН СЭТГЭЛ ЗҮЙД НӨЛӨӨЛСӨН БАЙДАЛ - Д. Бумдарь; Б. Хишигням; М.Тэгшбуян (Politology, 2023)
Агуулга - Ковид-19 Улс төрийн эрсдэлийн менежментийн тогтолцоо - Ковидыг дотооддоо алдсан үеийн бодлого Судалгааны үр дүн (сэтгэл зүйн проектив арга) - Ковид 19 Айдас ба зовинол - Хандлага, харилцаа ба итгэл