ИРГЭНИЙ НИЙГМИЙН БАЙГУУЛЛАГЫН САНХҮҮЖИЛТИЙН ЗАРИМ АСУУДАЛД - Ё.Довчин; Г.Адъяадэлгэр (Politology, 2023)
Энэхүү өгүүлэлд Монгол дахь иргэний нийгмийн байгууллагын санхүүжилт, татварын зохицуулалтын талаар авч үзэхийн хамт мөн гадаад орнууд дахь иргэний нийгмийн байгууллагын санхүүжилтын зарим туршлага, эрх зүйн үндэслэлийг судалсан болно. Иргэний нийгмийн байгууллагын санхүүжилтыг оновчтой шийдвэрлэх нь иргэний нийгмийг төлөвшүүлэхэд чухал нөлөөтэй болохыг тодорхойлохыг зорилоо .