ШУУД АРДЧИЛЛЫН ХЭЛБЭРҮҮД: ХАРЬЦУУЛСАН СУДАЛГАА - Д. Бумдарь; С. Оюунбилэг (Politology, 2023)
Олон улс орнуудад тогтолцооны хямралыг Шууд ардчиллын зарчмаар шийдвэрлэж ирсэн байдаг. Манай улсын хувьд шууд ардчилал хэрэгжүүлэх боломж эрх зүйн хүрээнд хэрхэн зохицуулагдсан байгааг харьцуулан судлахыг зорьсон болно