ТӨР ХУВИЙН ХЭВШЛИЙН ТҮНШЛЭЛИЙН ТАЛААРХ ОНОЛЫН ЗАРИМ АСУУДАЛД - Ч.Баатар (Politology, 2023)
Тухайн өгүүлийн хүрээнд төр, хувийн хэвшлийн түншлэлийн талаарх онол, үзэл баримтлал үндсэн ойлголт, түгээмэл хэлбэр, санхүүжилт, манай улс дахь бодлого, эрхзүйн зохицуулалтын талаар холбогдох асуудлыг дурьдсан болно.