КОММУНИЗМЫН ТҮҮХИЙГ ЭРГЭН СӨХВӨЛ - Д.Ундрах (Politology, 2023)
Өнгөрсөнгүй өнөөдөр үгүйн адил, өнөөдөргүй ирээдүй оршихгүй тул өмнөх үеэ сэргээн судлаж, харьцуулан баримжаалж зарчим үнэт зүйсээ тодорхойлж явах нь чухлын учир бидний хувьд тун саяхныг хүртэл ач холбогдолтой, амин чухалд тооцогдож явсан коммунист онол, үзэл суртал, үйл явцын талаар эргэн хөндөхийг зорьлоо.