ИТГЭЛ АЛДРАХУЙ1 : ЭМЭГТЭЙЧҮҮД БА ГҮЙЦЭТГЭГЧ - Я.Төгөлдөр (Politology, 2023)
Эрэгтэй эмэгтэй хүмүүсийн эдийн засаг, нийгэм улс төр ба соёлын амьдралын онцлог шинж чанар, боломж бололцоог тодорхойлдог жендерийн тухай өгүүлэхийн зэрэгцээ хүмүүсийн харилцаанд элбэг тохиолддог эмэгтэйчүүдийн эрх, үзэл бодолд таатай бус хандах байдал нь тэдэнд итгэл алдрахуйн нигуур болж байна. Үүнд эмэгтэйчүүд өөрсдөө даван туулах арга замаа хамтдаа тодорхойлж, үг дуугүй даган биелүүлэгч, хямд гүйцэтгэгч биш байх боломж байгааг харуулахыг оролдов.