ОЛОН УЛСЫН УЛС ТӨРИЙН ШИНЖЛЭХ УХААНЫ ХОЛБООНЫ ДЭЛХИЙН XX ИХ ХУРАЛ - Ц.Ганболд (Politology, 2023)
Миний бие 2005 онд олон улсын улс төрийн шинжлэх ухааны холбоонд гишүүнээр элсэн орсон бөгөөд 2006 онд олон улсын улс төрийн шинжлэх ухааны холбоо надад Японы Фукуока хотод болох тус холбооны дэлхийн ХХ Их хурлын урилгыг явуулсан юм. Ингээд 2006 оны 07-р сард Монголоос анх удаа олон улсын улс төрийн шинжлэх ухааны холбооны дэлхийн их хуралд оролцсон бөгөөд энэхүү өгүүлэлдээ олон улсын улс төрийн шинжлэх ухааны холбооны тухай болон дэлхийн ХХ конгрессийн талаар та бүхэнд мэдээлэх зорилго тавьлаа.