ЗАЛУУЧУУД БА ЗАСАГЛАЛ - Г.Цэнд-Аюуш (Politology, 2023)
ОХУ-ын судалгааны “ЦИРКОН” группийн хэсэг судлаачдын “Залуучууд ба засаглал: харилцан түшилцэхийн эрэл хайгуулд” төслийн хүрээнд 2005 оны 6-7 сард 16-24 насны бүх Оросын залуучуудын дунд явуулсан судалгааны үр дүнгийн талаархи арга зүй-танин мэдэхүйн бидний сонирхол татсан шинжилгээний тайлангийн материал2 “Полития” ¹4 (39) сэтгүүлд нийтлэгдсэнийг миний бие чадан ядан товчилж утгачилан орчуулахыг эрмэлзэв.