Саатлын гамма цацрагаар өдөөгдсөн 196m,gAu – ийн изомер харьцаа - Chinzorig, Saikhanbayar; Хүүхэнхүү,; Одсүрэн, (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цөмийн Физикийн Судалгааны Төвийн Микротрон МТ-22 электроны хурдасгуурын нил спектртэй саатлын гамма цацрагийг ашиглан алтны цөмийг өдөөж, изомер харьцааг тодорхойлов.